Skip to main content

Ευκαιρίες για επαγγελματική σταδιοδρομία

Οι εργαζόμενοι στον TAP έχουν καίρια συμβολή στην επιτυχία του έργου. Επιδίωξή μας είναι να εντοπίζουμε, να προσελκύουμε και να κρατάμε κοντά μας τους υποψήφιους με τα περισσότερα προσόντα και να τους προσφέρουμε μια εξαιρετική επαγγελματική ευκαιρία.

Καθώς η κατασκευή του αγωγού ολοκληρώνεται και ο ΤΑΡ εισέρχεται σταδιακά στη φάση λειτουργίας του, εστιάζουμε στην πρόσληψη εξειδικευμένων επαγγελματιών για να καλύψουν θέσεις-κλειδιά στα γραφεία μας στην Ελβετία, την Ελλάδα την Αλβανία και την Ιταλία. Αν ανήκετε σε αυτούς, υποβάλετε τώρα την αίτησή σας.  

Αν σας ταιριάζει το επαγγελματικό περιβάλλον ενός ευέλικτου και ταυτόχρονα δυναμικού οργανισμού· αν σας αρέσει να εργάζεστε σε πολύ-πολιτισμικές ομάδες· κι αν θέλετε να συντελέσετε στη διαμόρφωση του ενεργειακού τοπίου κατά τις επόμενες δεκαετίες, επικοινωνήστε μαζί μας. Κάντε μας ΤΑΡ! και ρίξτε μία ματιά σε αυτήν τη σελίδα ηλεκτρονικής στελέχωσης.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να γίνετε μέλος μιας πραγματικά διεθνούς ομάδας και ενός ιστορικού project που φέρνει μία νέα πηγή φυσικού αερίου σε εκατομμύρια καταναλωτές στην Νοτιοανατολική Ευρώπη – κι ακόμη δυτικότερα.    

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας και πώς μπορείτε να υποβάλετε αίτηση

Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε την εξωτερική μας σελίδα ηλεκτρονικής στελέχωσης (e-recruiting) για να ελέγξετε αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας και για να υποβάλετε αίτηση. Σημειώστε ότι θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή και να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ υποψηφίου.

Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να ανεβάσετε το βιογραφικό σας, μια συνοδευτική επιστολή, καθώς και σχετικά δικαιολογητικά. Αιτήσεις που αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή απλού ταχυδρομείου δεν θα γίνονται δεκτές.

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας δημοσιεύονται επίσης στη και σελίδα μας στο LinkedIn.

Λειτουργούμε τηρώντας πλήρως τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές και τα σχετικά πρότυπα, καθώς και τους κανόνες της διεθνούς νομοθεσίας αναφορικά με την προστασία δεδομένων. Έτσι εξασφαλίζεται ότι ο χειρισμός της αίτησής σας θα γίνει με απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Αν έχετε απορίες σχετικά με τη διαδικασία, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ενότητα Συχνές Ερωτήσεις ή στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση recruiting@tap-ag.com.

Χαρακτηριστικά των υποψηφίων 

Αναζητούμε έμπειρους και αφοσιωμένους επαγγελματίες που στοχεύουν στην κορυφή, δεσμεύονται να τηρούν τα αυστηρότερα πρότυπα υγείας, ασφάλειας και περιβάλλοντος, και μπορούν να συνεργάζονται αποτελεσματικά με άλλα μελη της ομάδας.

Είτε εργάζονται στην έδρα μας στην Ελβετία είτε σε θέσεις στην Ελλάδα, την Αλβανία και την Ιταλία, όλοι οι υπάλληλοί μας πρέπει να μιλούν άπταιστα αγγλικά. Επίσης, ανάλογα με τη θέση, μπορεί να απαιτείται γνώση της ελληνικής, της αλβανικής ή της ιταλικής γλώσσας.

Δουλεύοντας για τον TAP

Πιστεύουμε στην επίτευξη αποτελεσμάτων στο πλαίσιο της δεοντολογίας και του επαγγελματισμού. Ο τρόπος με τον οποίο ενεργούμε, συνεπώς, είναι εξίσου σημαντικός με τα ίδια τα αποτελέσματα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ενότητα Σχετικά με εμάς.

Καθένας και καθεμία από μας οφείλει να ακολουθεί τον Κώδικα Δεοντολογίας του ΤΑΡ που ορίζει κάθε ενέργειά μας. 

Δουλεύοντας για τους εργολάβους ή υπεργολάβους μας

Ο TAP ως εταιρεία προσλαμβάνει σχετικά μικρό αριθμό ειδικών στους τομείς του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής και των δοκιμών του αγωγού, οι περισσότερες άμεσες και έμμεσες ευκαιρίες απασχόλησης σε Ελλάδα, Αλβανία και Ιταλία δημιουργήθηκαν από τους εργολάβους και τους υπεργολάβους μας.

Οι εταιρείες αυτές προσέλαβαν προσωπικό από ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, ώστε να παράσχουν τις υπηρεσίες τους στον TAP.

Αν δεν βρίσκετε κενές θέσεις που να σας ενδιαφέρουν απευθείας σε εμάς, σας συνιστούμε να παρακολουθείτε στενά την αγορά εργασίας στη χώρα σας για ευκαιρίες που σχετίζονται με τον TAP. Για την ενημέρωσή σας, μπορείτε να συμβουλευθείτε και τη σχετική σελίδα μας με τις εταιρείες-αναδόχους και υπεργολάβους του ΤΑΡ.