Skip to main content

Στελέχωση – Συχνές ερωτήσεις

Επέκταση όλων

Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση για μια θέση στον TAP;

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την για να δείτε τις υπάρχουσες κενές θέσεις και να υποβάλετε αίτηση.

Εφόσον υπάρχει θέση που σας ενδιαφέρει, πρέπει να κάνετε εγγραφή και να δημιουργήσετε προφίλ νέου υποψήφίου, στο οποίο μπορείτε να ανεβάσετε βιογραφικό, συνοδευτική επιστολή και συναφή δικαιολογητικά.

Δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις που αποστέλλονται με άλλο τρόπο, π.χ. μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή φαξ.

κοντά

Δεν μπορώ να ανεβάσω το βιογραφικό μου στο εργαλείο ηλεκτρονικής στελέχωσης. Τι πρέπει να κάνω;

Παρακαλούμε ελέγξτε τα εξής:

α) ​Έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία δημιουργίας νέου λογαριασμού;
β) Η σύνδεσή σας με το διαδίκτυο είναι σταθερή;
γ) Ανανεώσατε τη σελίδα και επιχειρήσατε να ανεβάσετε εκ νέου το βιογραφικό σας;
δ) Συμπληρώσατε όλα τα απαιτούμενα πεδία πριν καταθέσετε την αίτησή σας;
ε) Έχετε ήδη υποβάλει το βιογραφικό σας για άλλη θέση εργασίας; Η επιβεβαίωση λήψης μπορεί να βρίσκεται στον φάκελο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam folder)

Σε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον τεχνική βοήθεια, στείλτε ένα μήνυμα στην ομάδα προσλήψεων του TAP, στη διεύθυνση recruiting@tap-ag.com

 

κοντά

Έχω μια πολύ ειδική ερώτηση η οποία δεν έχει απαντηθεί εδώ. Τι μπορώ να κάνω;

Μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού του TAP στη διεύθυνση recruiting@tap-ag.com

κοντά

Δεν έλαβα αυτόματη ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιβεβαίωση παραλαβής της αίτησής μου. Τι πρέπει να κάνω;

α) Παρακαλούμε, ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam folder), καθώς και κάθε ρύθμιση ασφαλείας που δεν σας επιτρέπει τη λήψη μηνυμάτων από μη γνωστές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
β) Παρακαλούμε, συνδεθείτε με τον λογαριασμό υποψηφίου που έχετε δημιουργήσει και ελέγξτε την κατάσταση της αίτησής σας. Μπορεί, στο μεταξύ, να έχει γίνει αποδεκτή.
Σε περίπτωση που χρειαστείτε επιπλέον τεχνική βοήθεια, παρακαλούμε στείλτε ένα μήνυμα στην ομάδα προσλήψεων του TAP στη διεύθυνσηrecruiting@tap-ag.com

κοντά

Πότε θα ενημερωθώ για την κατάσταση της αίτησής μου;

Με την υποβολή της αίτησής σας μέσω της σελίδας ηλεκτρονικής στελέχωσης, θα λάβετε αυτόματη ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η οποία θα επιβεβαιώνει την παραλαβή της αίτησής σας.

Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη. Στόχος μας είναι η διαδικασία αυτή να ολοκληρώνεται μέσα σε 2-3 εβδομάδες από την υποβολή της αίτησής σας. Ωστόσο, ανάλογα με την θέση και τον αριθμό των αιτήσεων, μπορεί να απαιτηθεί μεγαλύτερο διάστημα.

Δυστυχώς, λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων που λαμβάνουμε καθημερινά, δεν είναι εφικτό να απαντούμε ατομικά σε κάθε αιτούντα ούτε να σχολιάζουμε την κατάσταση μιας αίτησης ή να εξηγούμε τους λόγους της απόρριψής της.

κοντά

Επιθυμώ να εργαστώ για τον TAP, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κενές θέσεις που να με ενδιαφέρουν. Μπορώ να υποβάλω αίτηση για τυχόν μελλοντ

Ναι, εφόσον δημιουργήσετε προφίλ υποψηφίου στη σελίδα ηλεκτρονικής στελέχωσης (e-recruiting) θα καταχωρηθείτε  στην ειδική βάση δεδομένων μας για τους αιτούντες. Αν δεν υπάρχει θέση η οποία να ανταποκρίνεται στους επαγγελματικούς στόχους σας αυτή τη στιγμή, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ειδοποίηση ώστε στο μέλλον να ενημερώνεστε όταν αναρτώνται θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν. 

κοντά

Για πόσο διάστημα θα παραμείνει ενεργό το προφίλ μου ως υποψηφίου

Τα προφίλ υποψηφίου παραμένουν στη βάση δεδομένων μας για 12 μήνες. Όταν πλησιάζει η ημερομηνία απενεργοποίησης του προφίλ σας, θα λάβετε σχετική ειδοποίηση. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικαιροποιήσετε ή και να διαγράψετε το προφίλ σας.

κοντά

Είχα υποβάλει στο παρελθόν αίτηση για θέση εργασίας. Πρέπει να υποβάλω εκ νέου το βιογραφικό μου για μια νέα θέση;

Αν σας ενδιαφέρει μια νέα θέση, σας συμβουλεύουμε να υποβάλετε την αίτησή σας μαζί με μια νέα συνοδευτική επιστολή στην οποία θα εξηγείτε γιατί σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη θέση. Τα υπάρχοντα δεδομένα από το προφίλ υποψηφίου σας καθώς και το υπάρχον βιογραφικό θα συμπεριληφθούν αυτομάτως στο έντυπο της αίτησης. 

κοντά

Μπορώ να υποβάλω αίτηση για δύο κενές θέσεις ταυτόχρονα;

Ναι, εφόσον δημιουργήσετε προφίλ υποψηφίου στη σελίδα ηλεκτρονικής στελέχωσης (e-recruiting) θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για όποια θέση σας ενδιαφέρει. 

κοντά

Επιθυμώ να κάνω πρακτική άσκηση στον TAP. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα;

Ο TAP σχεδιάζει να προσφέρει έναν αριθμό θέσεων πρακτικής άσκησης μικρής διάρκειας σε προικισμένους, ενθουσιώδεις και δυναμικούς πτυχιούχους. Αυτό θα δώσει στους ασκούμενους τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις στον τομέα ειδίκευσής ​τους. Οι σχετικές θέσεις θα αναρτηθούν στη σελίδα ηλεκτρονικής στελέχωσης (e-recruiting).

κοντά

Προσλαμβάνετε ανθρώπους που ζουν στην Αλβανία, την Ελλάδα και την Ιταλία;

Αναζητούμε ένα ευρύ φάσμα πεπειραμένων, αγγλομαθών επαγγελματιών στους τομείς του πετρελαίου και του φυσικού αερίου για εργασία στο πλαίσιο των τοπικών συμβάσεων στην Ελλάδα, την Αλβανία, την Ιταλία και στην έδρα μας στην Ελβετία.

κοντά

Επιθυμώ να εργαστώ για τον TAP, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κενές θέσεις. Μπορώ να εργαστώ για εργολάβους ή υπεργολάβους του TAP;

Οι περισσότερες άμεσες και έμμεσες ευκαιρίες απασχόλησης στην Ελλάδα, την Αλβανία και την Ιταλία θα δημιουργηθούν από τους εργολάβους και τους υπεργολάβους μας. Οι εταιρείες αυτές θα προσλάβουν ανθρώπους σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων για να παράσχουν τις υπηρεσίες τους στον TAP. Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να παρακολουθούν στενά την τοπική αγορά εργασίας για επαγγελματικές ευκαιρίες που σχετίζονται με τον TAP στη χώρα τους. Ως γενική κατεύθυνση, μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα με τους εργολάβους και υπο-εργολάβους.

κοντά